Dovedi ideju u Zonu!

16_05_2014 / 13:35h  |  Autor: I.Z.
Dovedi ideju u Zonu!

Imaš li ideju ili želju što bi iduće sezone trebalo biti u programu događanja u Zoni – dovedi je u Zonu! Predloži događanje koje će doprinijeti ponudi kvalitetnog provođenja slobodnog vremena mladih u Splitu.

Pred kraj događanjima ispunjene sezone već se spremamo za iduću i pozivamo – dovedi ideju u Zonu! U aktualnoj sezoni, od listopada prošle godine, u suradnji s više od 30 suradnika realizirali smo više od 600 sati programa, odnosno 45 edukativnih, informativnih, kulturnih i zabavnih događanja u kojima je sudjelovalo više od 300 mladih mjesečno od kojih je 97% bilo maksimalno zadovoljno događanjem na kojem je sudjelovalo.

Imaš li ideju ili želju što bi iduće sezone trebalo biti u programu događanja u Zoni – javi nam se putem formulara. Predloži predavanje, tečaj, radionicu, prezentaciju, tematsku večer ili neko sasvim novo edukativno, kulturno ili zabavno događanje koje će doprinijeti ponudi kvalitetnog provođenja slobodnog vremena mladih u Splitu. Ako imaš potrebna znanja i vještine ili znaš nekoga tko ih ima, možda nam možeš pomoći i u realizaciji.

>> Dovedi ideju u Zonu!

Zbog različitih ograničenja, od zakonskih do prostornih, nećemo moći prihvatiti sve ideje, koliko god one bile dobre. Predlaganje ideje ne znači nužno da predlagač mora i sudjelovati u realizaciji te ideje :)