Zuhra, Huljić i Pišek za Don Hihot

04_02_2014 / 12:02h  |  Autor: G.B.
Zuhra, Huljić i Pišek za Don Hihot

Zagrebački Teatar Don Hihot za Valentinovo u Split gostuje sa komedijom (M)adam i (š)eva pred vratima pakla. U njenom stvaranju doprinos su dala zvučna imena - Mario Kovač, Nikolina Pišek, Tonči Huljić , Ana Rucner, Zlatan Zuhrić Zuhra...

Zagrebački Teatar Don Hihot za Valentinovo u Split gostuje sa komedijom (M)adam i (š)eva pred vratima pakla nastalom prema motivima legendarne Kishonove knjige Kod kuće je najgore. U stvaranju predstave doprinos su dala zvučna imena - dramaturg je Mario Kovač, scenografkinja Nikolina Pišek, kojoj je ovo povratak u scenografske vode, glazbu su dali Tonči Huljić i Ana Rucner, a u ulogama su Zlatan Zuhrić Zuhra, Vesna Ravenšćak i Jasna Jozić. Tekst i režiju potpisuje Lana Bitenc.

Bračne situacije koje će vas nasmijati do suza podcrtane su Huljićevom glazbom (Minus i plus, Razmažena…), ali za ravnotežu glazbenog izričaja tu je psihijatrica Ljilja, koja je opčinjena glazbom Ane Rucner. Publika će osvijestiti šest lekcija tipičnih muško-ženskih odnosa te čuti savjete i naučiti rješenja bračnih problema.

Predstava igra 14. veljače u Lori, a ulaznice se mogu kupiti u Music shop Koteks (8:30 – 14:00 i 17:00 – 20:00) te Glazbena mladež Split (8 – 16). Dodatne informacije kao i rezervacije mogu se dobiti na broju mobitela 098 320 750.