Dom mladih u "A" kategoriji

18_09_2014 / 18:51h  |  Autor: I.Z.
Dom mladih u

Prijava Grada Splita za program "Prostori (su)djelovanja" ocijenjena je kao kategorija A - "visoka razina spremnosti dionika za zajednički rad na gradskom društvenom/društveno-kulturnom centru uz zadovoljavanje većine ostalih uvjeta".

Prijava Grada Splita za uspostavu Razvojne suradnje u području Pilot-programa "Prostori (su)djelovanja" Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva ocijenjena je kao kategorija A - "visoka razina spremnosti dionika za zajednički rad na gradskom društvenom/društveno-kulturnom centru uz zadovoljavanje većine ostalih uvjeta", javljaju iz Platforme Doma mladih, čija je koordinatorica Antonia Kuzmanić, uz Gradonačelnika, supotpisnica prijave.

Grad Split početkom je lipnja prijavio Dom mladih na Poziv za iskaz interesa za uspostavu Razvojne suradnje u području Pilot-programa "Prostori (su)djelovanja" Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Na ovaj način Grad je i službeno izjavio da želi sudjelovati u procesu savjetovanja, zajedničkog rada s organizacijama civilnog društva i građanima na utvrđivanju prostora u gradu i (su)upravljanja budućim društveno-kulturnim centrom.