Dogodit će se Smjehotres!

02_05_2014 / 09:39h  |  Autor: I.Z.
Dogodit će se Smjehotres!

Svojim će nastupom svoj doprinos Smjehotresu u Splitu dati Goran Vugrinec, Zvonimir Mintas i Timea Vojković. After party bit će u klubu Quasimodo uz DJ-a Davida Hasselhoffa, gdje će se dočekati Svjetski dan smijeha. ODGOĐENO!

Jedna od pokretačica domaće stand up scene, Marina Orsag, osmislila je Smjehotres, projekt širenja pozitivne energije kroz simultani smijeh u pet hrvatskih gradova 3. svibnja u 20 sati (zbog odgođeno za 31. svibnja!). Svojim će nastupom svoj doprinos ovom događaju u Splitu, koji će se održati u sklopu proslave Sudamje i varoške fešte Sv. Križa, na Uvodića širini (Varoš) dati Goran Vugrinec, Zvonimir Mintas i Timea Vojković.

After party bit će u klubu Quasimodo uz DJ-a Davida Hasselhoffa, gdje će se uz dobru muziku i odličnu zabavu dočekati Svjetski dan smijeha, koji se ove godine održava 4. svibnja.

Ovo je prvi Smjehotres (Laughquake) na svijetu, a zamišljen je kao večer za druženje ljubitelja dobre zabave, ljubitelja stand up komedije te svih onih koji se žele dobro provesti i nasmijati a stand up komičari Studija Smijeha besplatno će, osim u Splitu, nasmijavati na glavnim trgovima Zagreba, Đakova, Umaga, Čakovca.