Na S.A.R.S. i/ili Dogana fest

10_07_2012 / 17:10h
Na S.A.R.S. i/ili Dogana fest

Glazbena događanja ljeti sele na obalu, no Sinj i Imotski već tradicionalno prkose tom pravilu i paralelno organiziraju dva festivalska događanja. U drugoj polovici srpnja tako će nastupiti Let 3, Dječaci, Zoster...

Glazbena događanja ljeti sele na obalu, no Sinj i Imotski već tradicionalno prkose tom pravilu i paralelno organiziraju dva festivalska događanja.

Deseti Sinjski amaterski rock susret – S.A.R.S. u organizaciji Sinjskog kulturnog urbanog pokreta u bivšu vojarnu dovodi buvljak, poeziju i izložbu udruge KVART, a na igralište kraj kina dva koncerta. U petak (20.07.), prvog festivalskog dana nastupit će Let 3, Paddy's Allstars, Fraktura pupka i M.O.R.T., a drugog dana Dječaci, Cold Snap, Salauk, Inverted Pussyfix. Izložba se otvara nultog dana festivala - 19. srpnja.

Sedmi po redu Dogana fest - festival alternativnog stvaralaštva u organizaciji UMI-a i AKC YUMA održava se od srijede, 18. srpnja, u kompleksu bivše imotske Duvanjske stanice (Dogane). Izložbeni i filmski program kulminirat će onim koncertnim. U petak za ulaznicu od 30 kuna nastupaju Rifovski, One Possible Option, Pleska, Svinjsko korito, Noisefight, PBO te Buco i Kalašnjikovi. Deset kuna više trebat će izdvojit za subotnji koncert kojeg predvode Zoster, uz Lonely Passengers, Hangin' Village i Milost. Ulaznica za oba festivalska dana je 50 kuna, a festivalska ulaznica omogućava i rezervaciju mjesta za kampiranje.

www.skup-sinj.hr
www.umi.hr