Top 6 događanja ovog vikenda

09_03_2012 / 07:58h
Top 6 događanja ovog vikenda

Bilo bi previše da vam cijeli sadržaj kalendara događanja sumiramo u jedan tekst, od toga smo odavno odustali, ali možemo vam pomoći tako što ćemo izdvojiti one najklikavije događaje petka i subote...

Bilo bi previše da vam cijeli sadržaj kalendara događanja sumiramo u jedan tekst, od toga smo odavno odustali, ali možemo vam pomoći tako što ćemo izdvojiti one najklikavije događaje petka i subote, no to ne znači da trebate zanemariti ostatak ponude :)

Produžni Kabel & Bajan kombinacija je koju ovog petka nudi Legends Bar. Za dozu rocka, popa, funka i hip hopa do 21:30 ne trebate platiti ni jednu jedinu kunu. Mukte je i popularna i opcija u Hemingway baru gdje se održava Erasmus party – tulum dobrodošlice za sve strane studente koji su na razmjeni u Splitu.

O'Hara ovog petka na meniju nudi Sveže Amputiranu Ruku Satriania. Riječ je o beogradskom bendu puno poznatijem po skraćenom nazivu S.A.R.S. i ekipi koja neće dopustiti da publika ode kući bez dobre doze plesa i zezancije.

Vikend događaja u novootvorenom klubu Minus 3 konstantno su u vrhu poretka klikavosti. Ove subote u splitsko podzemlje dolazi kanadska klupska atrakcija Chinawoman koja je prošle godine u dva navrata potpuno očarala i hipnotizirala zagrebačku publiku. Samozatajna kanadska kantautorica ruskih korijena i dubokog, melankoličnog vokala, publici će predstaviti svoje balade koje sama piše i izvodi.

Ove zime je izostala navala romskih orkestara, ali dobro poznata imena nisu zaobišla Split. U Imperium će se dogoditi Balkan House Party - fuzija zvukova truba makedonskog Kočanog Orkestara i house glazbe koju će paralelno puštati rezident DJ.

Rezime top ponude događanja ovog vikenda završavamo sa promocijom albuma velikana hrvatskog hip hopa - General Woo u subotu nastupa u Quasimodu!

Više informacija i događanja potražite na split.com.hr/kalendar!