Dođi u Zonu psihologije!

08_11_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Roko Britvić, arhiv
Dođi u Zonu psihologije!

Ciklus neformalnih predavanja/radionica - Zona psihologije - starta u studenom u Info zoni a obrađivat će se teme posebno bitne mladima. 10. studenog u 18 h, uz psihologinju Maju Tudić, obrađuje se prva tema - Sramežljivost ili fobija?

Ciklus neformalnih predavanja/radionica  - Zona psihologije - starta u studenom u Info zoni, a održavat će se jednom mjesečno. 

Predavanja/radionice vodi Maja Tudić, psihologinja s dugogodišnjim iskustvom u individualnom i grupnom radu s mladima, a obrađivat će se teme koje se tiču svakodnevnih situacija, poteškoća i dilema s kojima se susreću mladi. Mladi će u Zoni psihologije moći saznati sve što ih zanima o određenoj temi, određenoj poteškoći i dobiti korisne i konkretne savjete za daljnje ponašanje/djelovanje.

Sramežljivost ili fobija? 10. studenog saznaj odgovor


Prva tema u Zoni psihologije nosi naslov Sramežljivost ili fobija? a na rasporedu je 10. studenog u 18 h u Info zoni.

Mnogi osjećaju izrazitu nelagodu u većem društvu, nastoje stajati po strani i i izbjeći komunikaciju, gutaju pljuvačku kad ih netko nešto pita, užasavaju se usmenih ispitivanja u školi, a najgora noćna mora im je da moraju govoriti ispred gomile ljudi. Poznajete nekog ovakvog? Je li ovo sramežljivost ili fobija? Prolazna faza ili problem? Odgovore na ova pitanja, kao i konkretne smjernice pronađite u Zoni psihologije - poziva Ada Reić iz Info zone.

Aktivnost
 Zona psihologije realizira se u sklopu programa Regionalni informativni centar za mlade Info zona koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.