Dobre vijesti za ljubitelje anima, šaha i društvenih igara. Popularna tematska druženja vraćaju se u Zonu!

09_10_2023 / 23:32h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Dobre vijesti za ljubitelje anima, šaha i društvenih igara. Popularna tematska druženja vraćaju se u Zonu!

Večer društvenih igara, Šahovsko popodne i Anime zona.

Nakon poduže ljetne pauze, Šperun ponovno postaje popularno mjesto okupljanja ljubitelja anime umjetnosti, šaha i društvenih igara. Večer društvenih igara i Šahovsko popodne održavat će se svake subote, a Anime zona dva puta mjesečno.

Druženja zaljubljenika u anime održavat će se drugim i trećim četvrtkom u mjesecu u 18 sati pa je prvi susret zakazan već 12. listopada. Prigodnim kreativnim radionicama i diskusijama pozvani su pridružiti se svi zainteresirani za ovaj karakterističan stil crtanja. Od 14. listopada na svoje će doći i ljubitelji društvenih igara. Svake subote od 20 sati do ponoći održavat će se Večer društvenih igara. Igrači mogu doći sami ili u društvu te mogu donijeti svoju igru ili besplatno posuditi igru iz našeg asortimana u kojem su i moderne društvene igre i stari dobro poznati klasici. 

Od 28. listopada počinju se održavati i Šahovska popodneva. Druženja uz razgovore o šahu, analize mečeva i šahovske partije održavat će se subotom od 18 do 20 sati. Uz aktivne igrače ŠK Student zainteresirani će moći usavršavati i dokazivati svoje šahovske vještine.