Dobar ritam Split Circusa

07_02_2014 / 11:16h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Split Circus
Dobar ritam Split Circusa

Split Circus u veljači drži dobar ritam. Bit će svega, od pop i rock hitova iz 80-ih i 90-ih do razmjene dobara i cetinskog country benda Ljuta kuća.

Veljača je tek počela, a Split Circus već je održao jazz svirku, preslušavanje romske glazbe i koncert Noa & Funkblasters. Ritam se neće usporiti ni ostatak mjeseca.

Za petak, 7. veljače, cirkusanti su pripremili Ohne Silikone, B strana kasete: najveći bendovi popa i rocka iz 80-ih i 90-ih. Ista muzika na repertoaru je i 14. veljače.

Dan kasnije, u subotu 8. veljače, posjetitelje čeka bipolarna večer uz DJ-a Mišu Miću Komendu. Kažu da mu je Pepsi bolji od Cole i 7Up od Sprite, kako se to reflektira u izboru glazbe - najbolje je da provjerite sami.

Dan poslije Valentinova, 15. veljače, muziku puštaju Electro fufe a biraju iz široke palete muzike triju proteklih desetljeća.

Tjedan dana kasnije, 22. veljače, doslovno Nema labavo a za to će krivac biti Zloris: od undergrounda do overgrounda, bez ograničavanja žanrova, ali uz jedan uvjet: da u pjesmama ima repanja.

Oglasnik Split Circusa na rasporedu je 23. veljače: riječ je o razmjeni dobara, pri čemu se s ostalim izlagačima možete mijenjati za stvari koje vam ne trebaju te ono što vam zapne za oko kupiti po turbo jeftinim cijena: od nakita, do odjeće, stripova i ploča.

Cirkusantska veljača završava 27. veljače uz koncert country benda Ljuta kuća.