Djetinjstvo van bolnice

07_12_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Facebook
Djetinjstvo van bolnice

Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu i Studentska sekcija za neuroznanost NeuroSplit pozivaju 12. prosinca na humanitarni koncert pod nazivom „Djetinjstvo van bolnice“. Cilj je prikupiti novčana sredstva za generalno uređenje Klinike za dječje bolesti i Zavoda za neurokirurgiju KBC-a Split.

Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu i Studentska sekcija za neuroznanost NeuroSplit pozivaju na humanitarni koncert pod nazivom „Djetinjstvo van bolnice“ koji će se održati 12. prosinca 2017. godine u 19 sati u amfiteatru Medicinskog fakulteta u Splitu (Šoltanska 2).

Cilj je prikupiti novčana sredstva za generalno uređenje Klinike za dječje bolesti i Zavoda za neurokirurgiju KBC-a Split.
Na koncertu nastupaju učenici splitskih gimnazija, studenti Umjetničke akademije Split i Medicinskog fakulteta u Splitu čiji će nastupi činiti veliki dio događanja. Nadalje, učenici Škole likovnih umjetnosti Split pripremit će izložbu umjetničkih radova, a grupa Dalmatino će finalno zaokružiti ovaj prekrasan događaj.

Pozivaju se svi da se pridruže i podrže ovu humanitarnu akciju kako svojim dolaskom, tako i donacijom novčanih sredstava na dolje navedeni račun.

Sugerirana cijena ulaznice je 20 kuna.

Donacije će se prikupljati putem "donacijskih kutijica" na događaju i putem uplate na žiro račun:

Klinički bolnički centar Split
Spinčićeva 1
21000 Split
IBAN: HR92 2390 0011 1010 0234 1
Hrvatska poštanska banka d.d.
Model: HR 00
Poziv na broj: 6517-2
Opis plaćanja: Generalno uređenje Klinike za dječje bolesti i Zavoda za neurokirurgiju

Više informacija na linku.