Samo jedna noć s Dječacima

13_06_2012 / 08:04h
Samo jedna noć s Dječacima

Nakon tri dana rasprodanog Quasimoda u prosincu prošle godine Dječaci konačno nastupaju u prostoru koji bi trebao biti dovoljan za okupiti svu publiku u jednoj večeri... Pratite nas na pa možda i uštedite koju kunu na ulaznicama ;)

Nakon tri dana rasprodanog Quasimoda u prosincu prošle godine Dječaci konačno nastupaju u prostoru koji bi trebao biti dovoljan za u jednoj večeri okupiti svu publiku željnu hitova – Narodna, Lovrinac, Dalmacijo… Ljetno kino Bačvice, petak, 15. lipnja -ulaz otvoren od 21h. Nema reprize!

Debitantski album Drama osvojio je Zlatnu Kooglu za album godine i Indexi 09 prvu nagradu hip-hop album godine. Drugi album splitsko-zagrebačkog hip hop kolektiva Istina rasprodan je u samo dva dana u cijeloj Hrvatskoj i trenutno je prvi na ljestvici najprodavanijih albuma u Hrvatskoj, a pjesme s albuma su u dva dana na YouTubeu preslušane preko 150 tisuća puta.

Publiku će u Splitu zagrijati DJ Djiggibao, 15-godišnji priznati DJ koji zna svoj posao i to u scratchanju i cutanju stvari te mogućnosti kombiniranja različitih vrsta glazbe. Nakon koncerta slijedi after za koji je zadužen DJ Vrh.

Ulaznice su na dan koncerta 70 kuna, a u pretprodaji (Funky kuća na Bačvicama i Croatia Records na Pjaci) 50 kuna. Pratite nas na facebooku pa možda i uštedite koju kunu na ulaznicama ;)

Za one koji žele znati više - pročitajte prošlogodišnji razgovor sa Zondom!