Dizajniraj Time to Move majicu

19_10_2020  |  Autor: I.Z.  |  Foto: timetomove.eurodesk.eu
Dizajniraj Time to Move majicu

Natječaj za dizajn majice Time to Move ponovno se održava i ove godine! Ako imaš barem 13 i ne više od 30 godina, dizajniraj majicu koja najbolje pokazuje duh kampanje Time to Move i osvoji vrijedne nagrade.

U sklopu Time to Move kampanje koja se odvija tijekom listopada u cijeloj Europi, Eurodesk još jednom organizira natjecanje u dizajniranju Time to Move majice.

Natjecanje je otvoreno za mlade osobe između 13 i 30 godina. Sve što treba napraviti je osmisliti majicu sa Time to Move motivom koja će predstaviti duh kampanje. Može se koristiti bilo koja tehnika: fotografiraj nešto, napravi digitalnu ilustraciju, nacrtaj na papir ili koristi samo tekst.

Sudionici su podijeljeni u dvije dobne kategorije – od 13 do 19 godina te od 20 do 30 godina. Eurodesk će izabrati pobjednike za obje kategorije. Osim pobjednika, Eurodesk će izabrati još pet sudionika koji su se istaknuli svojim dizajnom te još jednog kojeg će izabrati između 10 dizajna koji budu imali najveći broj javnih glasova. Glasati se može na službenoj stranici natjecanja.

Pobjednici obje kategorije osvojit će jednogodišnju pretplatu na Skillshare Premium platformi i Wacom Intuos S tablet. Pet sudionika koji su se istaknuli svojim dizajnom osvojit će Eastpak ruksak. Pobjednik po glasovima publike osvojit će 6-mjesečnu pretplatu na Skillshare Premium platformi i Wacom Intuos S tablet.

Rok za slanje dizajna: 31. listopada.

Više informacija o Time to Move kampanji i događanjima unutar kampanje možete naći na službenim stranicama kampanje timetomove.eurodesk.eu.