Dizajniraj K.R.V.

05_04_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Dizajniraj K.R.V.

Udruga Trokut mladih Kaštela objavila je poziv za sudjelovanje na otvorenom Natječaju za dizajn vizualnog identiteta šestog po redu festivala Kaštelanske rock večeri. Rok za prijavu je 30. travnja.

Udruga Trokut mladih Kaštela objavila je poziv za sudjelovanje na otvorenom Natječaju za dizajn vizualnog identiteta šestog po redu festivala Kaštelanske rock večeri (K.R.V.), koji će se 12. i 13. kolovoza održati u Kaštel Lukšiću.

Cilj festivala je omogućiti mladim i neafirmiranim glazbenicima nastup pred domaćom publikom uz vodeća glazbena imena iz regije. Tako su na dosadašnjim festivalima mladi kantautori i bendovi pozornicu dijelili s Elementalom, Perom Defformerom, Brkovima, M.O.R.T.-om, Postolar Tripperima i drugima. Festival je podijeljen na akustičnu i električnu večer.

Predmet ovog natječaja je dobivanje vizualnog identiteta šestih Kaštelanskih Rock Večeri. Idejno rješenje treba sadržavati znak i/ili logotip, prikaz primjene na tiskanim i promotivnim materijalima kao što su plakat (format A1), flyer (format A6), akreditacije (format A7), banner (484 x 100), majice (format A4), prikaz primjene u digitalnom okruženju te kratak i jasan tekstualni opis rješenja na hrvatskom jeziku.

Prilikom ocjenjivanja pristiglih radova, organizacijski odbor K.R.V.-a vrednovat će idejna rješenja koja su primjenjiva, logična, originalna, inovativna te najbolje tematski odgovaraju festivalu i njegovoj publici.

Natječajni radovi šalju se putem elektroničke pošte na adresu [email protected] uz naznaku Natječaj za vizualni identitet – 6. Kaštelanske Rock Večeri. Pobjedniku ili pobjednici natječaja dodjeljuje se nagrada od 1 000 kuna (bruto iznos). Rezultati natječaja bit će objavljeni na službenoj stranici Kaštelanskih Rock Večeri do ponedjeljka 9. svibnja.

Više informacija o natječaju na Facebooku.

Rok za prijavu: 30. travnja 2016.