Dislajkaj mržnju, uploadaj dokaz

27_01_2014 / 16:06h  |  Autor: I. Z.
Dislajkaj mržnju, uploadaj dokaz

Riječka udruga UMKI raspisala je, u sklopu kampanje Dislajkam mržnju, natječaj za fotografske i video uratke mladih. Među nagradama su i putovanje i stručno osposobljavanje.

Nakon javnog predstavljanja kampanje protiv govora mržnje na internetu, a koja nosi ime Dislajkam mržnju, koje se održalo 17. siječnja u Vladi RH Regionalni info-centar za mlade UMKI u Rijeci raspisuje online natječaj kreativnih radova mladih u sklopu projekta Neka se lokalni glasovi čuju, jednog od ukupno 6 projekata udruga koji će se u RH provoditi u sklopu kampanje.

Svi mladi (do 30 godina) na natječaj mogu poslati fotografije i kratke video uratke neke pozitivne i/ili humanitarne akcije, mladog i aktivnog pozitivca, poznatog volontera ili jednostavno pozitivnu i motivirajuću poruku na temu poštovanja, toleranacije, uvažavanja, volonterstva.

Među brojnim nagradama nalaze se putovanje i stručno osposobljavanje. Svi zainteresirani tako će ne samo doprinijeti borbi protiv govora mržnje, nego će i imati prilike pokazati kreativnost.

Rok za prijavu: 15. veljače 2014.

umki.hr