DiscoverEU te nagrađuje!

21_10_2020  |  Autor: I.Z.  |  Foto: unsplash.com/ Suganth
DiscoverEU te nagrađuje!

Sudjeluj u natječaju DiscoverEU i osvoji sjajne nagrade! Glavna tema natječaja: Proširi svoju zonu udobnosti pomoću #DiscoverEU, čak i ako si kod kuće!

Tema mjeseca listopada: okusi EU-a! Od lokalnih delicija do međunarodnih slastica, okusi svijeta su ti na dlanu! Podijeli s drugima svoju omiljenu hranu iz EU-a! To može biti recept za jelo koje si skuhao/la kod kuće, delicija koju si kušao/la putujući Europom u okviru inicijative DiscoverEU ili nešto što si tek nedavno otkrio/la.

Sve što trebaš napraviti je objaviti fotografije ili kratke videozapise (u trajanju od najviše 15 sekundi) na svojem otvorenom profilu na Instagramu i dodati im oznake #DiscoverEU i #Competition. Označi profil @european_youth_eu na svojoj fotografiji ili u svojoj objavi na društvenim mrežama i odgovori na anketu na https://europa.eu/youth/discovereu/competition/consent (za to će ti trebati šifra prijave iz e-poruke koja ti je stigla odmah nakon prijave na DiscoverEU). Pozovi prijatelje da „lajkaju” tvoju fotografiju/videozapis.

Natječaj je otvoren samo za mlade koji su se prijavili u jednom od krugova prijave inicijative DiscoverEU 2018. i 2019. (odabrani kandidati i kandidati koji nisu odabrani). Dobitnici će biti nagrađeni sa 100 eura.

Rok za prijavu: 31. listopada.
Više informacija možeš naći na službenoj stranici natjecanja.