Dijete našeg vremena u Quasimoda

22_10_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: PlayDrama
Dijete našeg vremena u Quasimoda

Nakon disciplinirano odrađenih priprema za skorašnji početak sezone, Boško, Borovina i Tomi provode zadnju večer zajedno, u klubu Quasimodo, koji će također za nekoliko sati postati hostel za Njih.

Ove srijede, 23.10. u 20 u klubu Quasimodo održat će se premijera predstave Ivane Vuković Dijete našeg vremena, kazališta PlayDrama, u režiji Helene Petković.
Dijete našeg vremena predstava je koja traga za perspektivom mladih danas, diljem Dalmacije i Splita.

Junaci predstave su Boško, Borovina i Tomi, kao i svi drugi mladi i stari stanovnici grada Splita, uzorni djelatnici najvažnije industrije u gradu. Jedva čekaju da počne ljeto i da dođu Oni, da ih mogu dostojno opsluživati i hvaliti se privilegijom da su upravo oni stanovnici najljepšeg grada na svitu. Nakon disciplinirano odrađenih priprema za skorašnji početak sezone, Boško, Borovina i Tomi provode zadnju večer zajedno, u klubu Quasimodo, koji će također za nekoliko sati postati hostel za Njih. Piju, puše, pričaju, zabavljaju se i smišljaju planove za bolje sutra baš kao i svi drugi mladi u gradu Splitu. No, posljednje zajedničke večeri iznenadit će ih dolazak Kreše, za prijatelje Šokrea, koji je točno ono što u svom gradu nikad ne bi očekivali.

Reprizne izvedbe (20 sati, klub Quasimodo)
24.10.
25.10.
04.11.
05.11.
06.11.