Demo scena u klubu Kocka

13_11_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: KUM
Demo scena u klubu Kocka

Program starta u 22:00h, a upad je 20 kn.

U klubu Kocka starta novi program, Demo scena, na kojem će se ovoga petka, 15.11., predstaviti solinsko-splitski Go Lilly, El Marrow te sinjski Seviter. Prije i nakon koncerta prostor kluba ispunut će prigodna rock slušaona. Program starta u 22:00h, a upad je 20 kn.

Go Lilly je bend iz Splita osnovan na ljeto 2013. godine. Žanrovski se mogu svrstati u blues rock/classic rock kakav se svirao davnih 60-ih i 70-ih godina, s nekim izletima u psihodeliju. Odsvirali su tridesetak svirki, najviše po Splitu i okolici, ali i u Šibeniku, Livnu, Kninu te su osvojili prvo mjesto na splitskoj Gitarijadi održanoj na ljeto 2019. na Domu mladih. Postavu čine vokal i gitarist Antonio Šabić, gitarist Petar Stolnik, basist Ivan Malenica i bubnjar Paolo Hrepić.

El Marrow odraz je Trećeg svijeta, razmeđa između života i smrti. Mjesto u kojem bezlična sudba i banalnost svakodnevnog postojanja prestavljaju u bezvremesnku grezu energiju različitih manifestacija, poznatih kao pank i garage rock.

Seviter  o sebi kažu: „Tročlani bend iz Sinja. Svira se rokenrol. Osnovani krajem 2016 godine. Mirko Nasić na bass gitari. Borna Maleš - gitara i vokal. Brane Debilan na bubnju. Samo jako i bezveze.“