Dan žena uz Gole žene

04_03_2014 / 13:16h  |  Autor: I. Z.
Dan žena uz Gole žene

Kazalište u Lori dočekat će spremno Dan žena - 8. ožujka u 19 sati na pozornicu će se popeti popularna i hvaljena predstava Gole žene. Ta se popularna komedija nerijetko karakterizira kao svojevrsna škola za žene.

Kazalište u Lori dočekat će spremno Dan žena - 8. ožujka u 19 sati na pozornicu će se popeti popularna i hvaljena predstava Gole žene u režiji Mirele Trepanić (splitskoj publici poznata je po predstavama Ja, mahaluša, Ja, mahalac i Cosa nostra).

Predstavu Gole žene izvest će Bosansko narodno pozorište Zenica a nastala je prema dramskom tekstu Ženski razgovori, beogradskog pisca Duška Radovića. Komedija koja od prve izvedbe puni kazališne dvorane predstavlja se i kao svojevrsna škola za žene u kojoj glumice, u ulogama od barske plesačice do umirovljenice, i pjevaju i plešu obrađujući niz tema vezanih uz ljubav, brak i muško-ženske odnose.

Cijena ulaznice u slobodnoj prodaji iznosi 60 kuna, mogu se kupiti u Music shopu Koteks a sve se informacije mogu dobiti pozivom na broj 095 8008 742.

>> prva predstave je RASPRODANA te će se zbog velikog interesa održati predstava i u 21 sat

>> pošaljite nam na fejs ime i prezime i razlog slanja te možda dobijete ulaznicu za drugu predstavu