Dajte prijedloge za dodjelu nagrade Splitska faca solidarnosti!

09_04_2024 / 21:18h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Dajte prijedloge za dodjelu nagrade Splitska faca solidarnosti!

Natječaj je produžen do 4. svibnja.

Info zona je objavila Natječaj za davanje prijedloga za dodjelu nagrade Splitska faca solidarnosti za 2023. godinu. Nagrada će se dodijeliti mladoj osobi koja je kroz solidarno djelovanje u prošloj godini doprinijela životu Splita, a prijedloge mogu dati svi zainteresirani.

Dodjela ove nagrade samo je dio aktivnosti usmjerenih na promociju Splita kao grada solidarnosti. Grupa mladih prethodnih je mjeseci osmišljavala društvenu igru kroz koju će lokalci i turisti učiti o solidarnom djelovanju Splićanki i Splićana kroz povijest. U svibnju ćemo predstaviti igru i otvoriti izložbu ilustracija istaknutih ličnosti koje će krasiti igraće karte. Namjera nam je da nagrada Splitska faca solidarnosti postane tradicija te da nagrađeni nađu svoje mjestu u nekim novim edicijama društvene igre. Predložite svoje kandidate za nagradu, doprinesite promociji solidarnosti i istaknite pozitivne splitske priče.

Prijedlozi za dodjelu nagrade Splitska faca solidarnosti primaju se do 1. svibnja 2024. godine (Natječaj je produžen do 4. svibnja!). Više informacija o uvjetima natječaja i prijavni obrazac dostupni su na infozona.hr/prijave.

Natječaj se realizira u sklopu projekta Splitske face solidarnosti koji je financiran sredstvima Europske unije kroz program Europske snage solidarnosti.