Daj pet za COO Juraj Bonači

14_02_2014 / 10:08h  |  Autor: Romana Caktaš
Daj pet za COO Juraj Bonači

Za sve one koji će s voljenom osobom provesti Dan zaljubljenih, kao i za sve koji neće, danas se nudi još jedna opcija puna ljubavi i zabave. Naime, danas počinje dugo iščekivani nastavak humanitarne akcije Splite, pruži ruku!

Jedan dan u godini službeno je posvećen zaljubljenima, no svi znamo, zahvaljujući otrcanoj ali istinitoj frazi, da je svaki dan stvoren za ljubav. 

Za sve one koji će s voljenom osobom provesti Dan zaljubljenih, kao i za sve koji neće, danas se nudi još jedna opcija puna ljubavi i zabave. Naime, danas počinje dugo iščekivani nastavak humanitarne akcije Splite, pruži ruku!, kojom se prikuplja novac za kupnju kombija prijeko potrebnog Dnevnom centru Firule COO Juraj Bonači. Već je održano nekoliko akcija kojim je prikupljena polovica iznosa, a Valentinovo je pravo vrijeme za nastavak.

Akcija koja će trajati mjesec dana počet će danas u 10 sati na splitskoj RIvi i trajati do 13 sati, a u Jokeru od 18 do 21. Štićenici Dnevnog centra marljivo pripremaju koreografiju, a uz pomoć svojih njegovateljica i članova S4S-a izrađuju mala umjetnička djela koja će prodavati.

Vozilo je, kako kaže Mislav Lovrić, voditelj humanitarnog tima S4S, jednog od mnogih koji doprinose ovoj akciji, potrebno za odvoženje korisnika na liječničke tretmane i dnevne aktivnosti izvan Centra, gostovanja i izlete, lakšu komunikaciju među odjelima koji se nalaze u Splitu, Sinju i Makarskoj, u koje se svakodnevno dostavljaju obroci pripremljeni u matičnoj kuhinji, kao i odlazak stručnog tima i drugih na navedene lokacije.

Dakle - petak od 10 do 13 na Rivi i od 18 do 21 u Jokera, humanitarni broj 060 9027, dajte (barem) pet za frajerice i frajere s Firula i bez sumnje ćete imati ispunjeno Valentinovo!