DADAnti gostuje na TSM

27_03_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
DADAnti gostuje na TSM

DADAnti - splitska udruga za promicanje eksperimentalne umjetnosti gostuje na novoj The Split Mind književnoj večeri. Članovi udruge će uz čitanje slam poezije i eksperimentalnih pjesama predstaviti i nakladničku djelatnost udruge.

DADAnti - splitska udruga za promicanje eksperimentalne umjetnosti gostuje na novoj The Split Mind književnoj večeri koja će se održati u petak, 29. ožujka, u 20 sati u Klubu Zona (Jerina 1, Šperun). Članovi udruge će uz čitanje slam poezije i eksperimentalnih pjesama predstaviti i nakladničku djelatnost udruge.

- DADAnti djeluje od 2011. godine i zahvaljujući brojnom članstvu te stručno osposobljenim voditeljima dosad su uspjeli organizirati više od 300 različitih umjetničkih događanja, a po pozivu Europske slam federacije uskoro će organizirati i Državno prvenstvo Hrvatske u slam poeziji pa nije upitno da će ovo biti kvalitetna večer za sve ljubitelje pjesničke riječi - najavljuje Ivana Bošnjak ispred uredništva časopisa The Split Mind, podsjećajući da se The Split Mind književne večeri u Klubu Zona održavaju posljednjeg petka u mjesecu.