Cul-De-Sac u Domu mladih

12_11_2014 / 16:33h  |  Autor: I. Z.
Cul-De-Sac u Domu mladih

Cul-De-Sac, legendarni zagrebački impro jazz eksperimentalni sastav, prvi će put nastupiti u Splitu, i to u Domu mladih u petak, 14 11.

Cul-De-Sac, legendarni zagrebački impro jazz eksperimentalni sastav, prvi impro bend na ovim prostorima, nakon 30 godina vrlo nestabilnog, ali zapaženog djelovanja prvi put svira u Splitu. Koncert će se održati u petak, 14. studenog, u Amfiteatru Doma mladih u Splitu u 21 h, a ovo je prvi u nizu koncerata eksperimentalne glazbe u ovom prostoru.

Koncert će biti popraćen izložbom plakata i grafika stalnog suradnika Cul-De-Saca, vizualnog umjetnika Nikole Vincelja Jinxa, s početkom u 20 sati, a uz njega u Split dolaze Darko Rundek (bas), Damir Prica Kafka (saksofon, klavijature), Franjo Glušac (gitara), Andreja Košavić (vokal), Bruno Vorberger (bubnjevi, udaraljke), Igor Pavlica (truba), Miro Manojlović (vibrafon, udaraljke), Neven Jurić (rog).

Programi se provode u organizaciji udruge MAVENA uz podršku Ministarstva kulture RH, Zaklade Kultura nova, Multimedijalnog kulturnog centra i hostela Golli Bossi.