Crtež, gif, pjesma... Za 500 eura.

27_07_2022  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Pixabay
Crtež, gif, pjesma... Za 500 eura.

Iskoristite svoj umjetnički talent i pridonesite održivoj i kružnoj tranziciji Europe. Autori pet najboljih ostvarenja bit će nagrađeni eko-održivim nagradama u vrijednosti do 500 eura.

Ako ste kreativna osoba između 14 i 35 godina i zanima vas bioekonomija i/ili s njom povezana područja, poput prehrambenih sustava, šumarstva, ruralnog razvoja, plave ekonomije i općenito klimatskih promjena, iskoristite svoj umjetnički talent i pridonesite održivoj i kružnoj tranziciji Europe. Autori pet najboljih ostvarenja bit će nagrađeni eko-održivim nagradama, poput, Interrail karata, u vrijednosti do 500 eura.

Sudionici natječaja originalnim umjetničkim djelom na bilo kojem službenom jeziku EU-a ili ukrajinskom trebaju izraziti kako je bioekonomija prisutna u njihovu svakodnevnom životu. Umjetničko djelo može biti video u trajanju do 30 sekundi ili slika koja sadrži: fotografiju, sliku, crtež, gif, pjesmu, pjesmu… u skladu s temom natječaja „Bioekonomija u mom životu“.

Rok za pirjavu je do 15. kolovoza 2022. godine, a više informacija dostupno je na web stranicama Agencije za mobilnost i programe EU.

ampeu.hr