Crnogorac u krevetu

02_04_2013 / 11:21h
Crnogorac u krevetu

Nakon gostovanja u gotovo svim susjednim zemljama gdje ju je pogledalo više od 100 tisuća gledatelja, najgledanija crnogorska komedija svih vremena, Crnogorac u krevetu, dolazi u Split.

Nakon gostovanja u gotovo svim susjednim zemljama gdje ju je pogledalo više od 100 tisuća gledatelja, najgledanija crnogorska komedija svih vremena, Crnogorac u krevetu, dolazi u Split. Peđa Šuškavčević, autor i glavni glumac ove komedije mentaliteta je najpopularniji crnogorski komičar koji je u komediji 25 godina. Uz Šuškavčevića u predstavi igra i glumica Narodnog pozorišta iz Podgorice, Lala Novaković. Predstava na duhovit način prikazuje klasične stereotipe Crnogorca u svim životnim situacijama što u izvođenju maestralnih glumaca dovodi do salvi smijeha u publici.

Predstava gostuje na pozornici Doma OSRH u subotu 06. travnja s početkom u 20 sati (DOPUNA: zbog rasprodane prve predstave, održat će se još jedna u 21:30). Ulaznice su po cijeni od 60 kuna u prodaji su Music shop Kotekst, i na blagajni dvorane od utorka 02. travnja od 14 do 20 sati. Rezervacije na broj telefona: 095 808 5819.

Porukom na našem fejsu pošaljite nam ime i prezime i možda dobijete gratis ulaznicu ;)