Čak dva sata Crnogorca u krevetu

07_04_2013 / 18:01h  |  Autor: KMaja  |  Foto: Rene
Čak dva sata Crnogorca u krevetu

Kad se činilo da će konačnim odvlačenjem Crnogorca u krevet i predstava doći kraju Šuškavčević je ponovo otpravio ženu kroz vrata i ostao sam sa publikom, nastavivši zabavu i gotovo dva sata opuštenog druženja.

Splićani su još jednom potvrdili kako im nedostaje zabavnih predstava i smijeha, razgrabivši ulaznice za predstavu Crnogorac u krevetu. Zbog ogromnog interesa, dodana je još jedan predstava, optimistično najavljena u 21.30.

Dvorana u Lori ove subote navečer bila je dupkom puna, a osim na sjedalicama sjedilo se na i na stubama, kada je svoj monolog zdravicom gledateljima započela Lala Novaković u ulozi žene-patnice koja skrbi o mužu. Publika je sa simpatijama prihvatila njen lik i nije bilo potrebno dugo čekati da se dvoranom prolomi smijeh. Žešća akcija je započela kada se na pozornici pojavio Peđa Šuškavčević u ulozi gospodina iz naslova predstave. Njihova na trenutke brutalna bračna međuigra potaknula je publiku na smijeh i aplauz, a nije nedostajalo ni interakcije sa gledateljima.

Veći dio predstave pak, Šuškavčević provodi sam sa publikom dok uz poneki bradati vic, koji bi također pogodio metu nasmijavši publiku, u kombinaciji monodrame i stand upa komentira sve. Ljubav, seks, tradiciju, politiku, običaje... jednom riječju – život.

Novaković se ponovo pojavila na pozornici na posljednjem okršaju dvaju likova te se činilo da će konačnim odvlačenjem Crnogorca u krevet i predstava doći kraju, posebno što se približavao termin početka sljedeće predstave, a ekipa iz organizacije se uskomešala oko pozornice. No nakon velikog finala među likovima, Šuškavčević je ponovo otpravio ženu kroz vrata i ostao sam sa publikom, nastavivši zabavu. – Ta neću da kratim ovim ljudima predstavu, ja sam profesionalac! A njih ću da držim do 4 ujutro – pokazao je glumac prema vratima iza kojih se već neko vrijeme čulo komešanje.

Nakon gotovo dva sata opuštenog druženja, glumci su se poklonili zadovolj(e)noj publici koja ih je dočekala na nogama, što zbog zadovoljstva predstavom, što zbog želje da što prije napuste prostor.

Ako niste uspjeli uhvatiti ulaznicu za subotnje predstave, novu priliku da provjerite što je to oduševilo publiku iz gotovo cijele bivše države imate već ovoge subote (13.04.). Za svaki slučaj, u nabavku krenite što ranije - ulaznice se se od utorka mogu kupiti u Music shopu robne kuće Koteks i svakodnevno na blagajni dvorane od 14 do 20 sati. Informacije na broj: 095 808 5819.