Couchsurfing ćakula u Chilltonu

26_08_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Igor Tomić
Couchsurfing ćakula u Chilltonu

Igor Tomić i Jakov Kusić mladi su splitski avanturisti koji iza sebe imaju proputovanih 50-ak država na 5 kontinenata, a sve zahvaljujući couchsurfingu. Svoje zgode i nezgode, od Meksika do Černobila, ispričat će 29. rujna u Chilltonu.

Igor Tomić i Jakov Kusić dva su mlada Splićanina, 24-godišnji inženjeri građevine i avanturisti koji iza sebe imaju proputovanih 50-ak država na 5 kontinenata, uz malo para, puno komičnih situacija, puno volje i uz korištenje couchsurfinga. Zgode i nezgode ispričat će u ponedjeljak 29. kolovoza u 20.30 h, u Chillton baru u Splitu.

Saznajte kako je izgledalo spavanje u palači kraj jordanskog kralja ili kod sotonista u Ateni, partijanje sa američkim redateljima i manekenkama na Santoriniju, ručak kod Jamiea Olivera, plesovi Maora u Novom Zelandu ili pak trčanje ispred bikova u Pamploni.

Pričat će se i o tome kako su izbjegli krokodile i srednjoamerički zatvor, kakva je tequila u mistu Tequila u Meksiku, te kako su slučajno postali junaci prosvjeda seljaka i rudara u Guatemali, penjali se na vulkane i lutali kišnim šumama ali i o posjetu Černobilu.

Prati događaj i na Facebooku.