Priče sa kauča Srednje Amerike

06_11_2014 / 10:00h  |  Autor: I.Z.
Priče sa kauča Srednje Amerike

U Info zoni gostuju dva mlada couchsurfera koji će osim svojih iskustava s putovanja po Srednjoj Americi predstaviti i sam koncept couchsurfinga koji za minimalan iznos novca pruža putovanja na destinacije po želji te nova iskustva i prijateljstva.

 U Info zoni u srijedu, 12. studenog, u 20 sati gostuju dva mlada splitska couchsurfera koji će osim svojih iskustava s putovanja po Srednjoj Americi predstaviti i sam koncept couchsurfinga koji za minimalan iznos novca pruža putovanja na destinacije po želji te nova iskustva i prijateljstva.

>> Prati program događanja u Info zoni na infozona.hr/program

Igor Tomić i Jakov Kusić, nedavno su se vratili u Split nakon mjesec dana lutanja po Kostarici, Nikaragvi, El Salvadoru, Guatemali i Meksiku. Penjali su se po vulkanima, šetali kišnim šumama, vozili brod po Nikaragvanskom jezeru, kupali se u blizini krokodila, slučajno sudjelovali u prosvjedu ljutih Gvatemalaca... Nema razloga da i nove priče ne budu barem jednako zanimljive kao one u ožujku kad su uz anegdote iz tridesetak zemalja prepunili Info zonu.

Aktivnost se provodi u sklopu projekta Regionalni informativni centar za mlade Info zona financiranog od Ministarstva socijalne politike i mladih.