Cold Snap se ukazao Kocki

02_06_2014 / 16:38h  |  Autor: Ana Kuić  |  Foto: Cold Snap Facebook
Cold Snap se ukazao Kocki

Prvi put u 11 godina postojanja nu/groove metal bend Cold Snap predstavio se splitskoj publici u klubu Kocka. Prethodno dobro zagrijanu publiku Varaždinci su doveli do usijanja.

Prvi put u 11 godina postojanja nu/groove metal bend Cold Snap predstavio se, u petak 30. svibnja, splitskoj publici u klubu Kocka. Logic System Disorder - nu metalci iz Banja Luke i splitski grindcore bend Inverted Pussyfix zagrijavali su publiku prije varaždinskih metalaca.

Logic System Disorder izašli su na pozornicu oko ponoći i u pola sata odsvirali pjesme s nadolazećeg albuma previjenca. Nakon što su oni započeli s povisivanjem temperature u Kocki, nastupio je bend Inverted Pussyfix koji je svirku započeo pjesmom, rekli bismo u šali, s modnom porukom - Jebite se manekeni. Tijekom nešto manje od sat vremena, koliko su svirali, sudionici šutke bili su neumorni, a oni najhrabriji odlučili su se i na stage dive. Svirku su završili pjesmom prigodnog naslova s obzirom na uzlaznu atmosferu - R.I.S.E. te se zahvalili publici koja ih je pozdravila glasnim pljeskom i skandiranjem.

Nakon kratke pauze, oko 1 i 45, Jan Kerekeš, vokal Cold Snapa, obratio se publici – Dobra večer svima, mi smo Cold Snap iz Varaždina – te započeo pjesmom Freedom. Slijedile su Straight to hell i The structure of moshpit, koja je bila zaslužna za još jednu šutku i za usijanu atmosferu. U nastavku su odsvirali Carnival, Snap, Genocide i nešto bržu verziju pjesme You failed, a These boots are made for Wacken publika je podržala jakim pljeskom. Jan se zahvalio publici, a zatim su na red došle Silent killer, Mea culpa i Doomsday, nakon koje je raspoloženu publiku raspjevala obrada pjesme Bongo bong.

– Hvala svima, laku noć. Svako dobro i vidimo se – pozdravio je Jan prije nego su za kraj ovog odličnog koncerta odsvirali Unleash, Monster i Insurrection.