Mladi kreativni Chervolet

23_02_2012 / 10:55h
Mladi kreativni Chervolet

Mladi Kreativni Chevrolet europski je natječaj za studente primijenjenih umjetnosti koji Chevrolet Europe od 2007. svake godine organizira za različita umjetnička područja.

Mladi Kreativni Chevrolet europski je natječaj za studente primijenjenih umjetnosti koji Chevrolet Europe od 2007. svake godine organizira za različita umjetnička područja. Ovim projektom Chevrolet Europe nastoji poticati kreativnost i pomoći mladim umjetnicima.

Šesto izdanje europskog natječaja Mladi Kreativni Chevrolet za studente primijenjenih umjetnosti i ove je godine otvoreno za hrvatske studente. Studenti Tekstilno-tehnološkog fakulteta, Akademije dramskih umjetnosti, Grafičkog fakulteta, i po prvi puta studenti dizajna pri Arhitektonskom fakultetu, provjerit će svoje vještine i kreativnost, i do kraja ožujka predavati radove u kategorijama moda, fotografija, video i vizualne umjetnosti.

Novčane nagrade za prva tri mjesta svake kategorije narasle su u odnosu na prethodne godine na 1.200, 800 odnosno 500 eura na nacionalnoj te 4.000, 3.000, odnosno 2.000 eura na europskoj razini. Osim toga, svaki europski pobjednik dobiva priliku za jedinstveno stažiranje i stjecanje radnog iskustva u svojem području.

culturenet.hr