CHCmeetsKIP

20_02_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Culture Hub Croatia
CHCmeetsKIP

Udruga Culture Hub Croatia organizira događanje Iz perspektive izvedbenosti na kojem će predstaviti udrugu KIP – Kolaborativna Izvedbena Platforma. Događanje se održava u petak, 22. veljače, s početkom u 19 sati, u prostoru Academia Club Ghetto.

Udruga "Culture Hub Croatia" Platforma za edukaciju, kreativnost i poticanje razvoja kroz kulturu organizira događanje Iz perspektive izvedbenosti na kojem će predstaviti udrugu KIP – Kolaborativna Izvedbena Platforma, novoosnovanu umjetničku organizacija u Splitu koja djeluje u području suvremenog plesa, kazališta, izvedbenih umjetničkih praksi i interdisciplinarnih suradnji na lokalnoj, regionalnoj i međunarodnoj razini. Događanje se održava u petak, 22. veljače, s početkom u 19 sati, u prostoru Academia Club Ghetto.

U sklopu ovog performativnog CHCmeets-a razgovarat ćemo o izvedbenosti u umjetničkom, ali i širem smislu, o mogućnostima samoostvarenja i samoinicijative u danom kontekstu, a predstavit će se umjetnice Martina Kartelo i Mia Kevo.

Martina Kartelo boravila je u Belgiji, Francuskoj, Danskoj, Velikoj Britaniji i Islandu gdje je stekla iskustvo u klasičnim i eksperimentalnim kazališnim produkcijama te diplome iz kazališne glume, menadžmenta i izvedbenih umjetnosti. Bavi se i edukacijom u području drame a od 2011. radi na samostalnim i suradničkim izvedbenim konceptualnim djelima. Mia Kevo je autorica i izvođačica u polju suvremenog plesa i fizičkog kazališta, s aktivnim interesom i radom u inkluzivnom plesu.

Događanje je besplatno i otvoreno za sve zainteresirane.
Više informacija na culturehubcroatia.hr