Voi'sa: najavljeno izranjanje!

20_02_2013 / 17:52h
Voi'sa: najavljeno izranjanje!

Pet mjeseci ranije najavljeno je izranjanje Voi'sa podmornice koja i četvrtu godinu na supetarsku obalu dovodi dobru glazbu, dobru ekipu, ljeto, more i obilje pozitivne atmosfere!

Pet mjeseci ranije najavljeno je četvrto izranjanje Voi'sa podmornice koja u produženom vikendu od 02. do 04. kolovoza na supetarsku obalu dovodi dobru glazbu, dobru ekipu, ljeto, more i obilje pozitivne atmosfere!

DJ Andy Smith i MC Honeybrown zagrijat će prvi dan s hip hop live actom, isključivo sa 45 vinyl seta, a zatim i s glazbom 70-tih, 80-tih i 90-tih u uz začin soula, funka, boogija i rockabillija, a kao šlag na tortu dodati R&B 50-tih.

Drugi dan donosi eklektični miks stilova, od hip hopa do dubsteba i housea, iz radionice Soulparlora i Lefta kojeg je Gilles Peterson s BBC radija proglasio najboljim dj-em 2011.

Iz nedjelje u praznički ponedjeljak Supetar će ući uz magičnu fuziju jazza, soula, disca, boogiea, deep housea i electronice Jazzanova dj seta Alexa Barcka.

Voi'sa kolektiv će se pobrinuti i za warm up i after partije. Mjesto održavanja je popularni supetarski Benny's bar, a upad je svega 35 kuna po danu. Više informacija možete saznati na na www.voi-sa.com i Voi'sa fejsu.