Cenzura plus Zabranjeno pušenje

01_10_2013 / 12:46h  |  Autor: I.Z.
Cenzura plus Zabranjeno pušenje

Cenzura Plus obilježava deset godina svog djelovanja i Europsku godinu građana uz koncert Zabranjenog pušenja. Prvi će se na pozornicu popeti mladi splitski bendovi, a nakon njih i poznati sarajevski rockeri.

Cenzura Plus u petak (4.10.) obilježava deset godina svog djelovanja i Europsku godinu građana uz koncert Zabranjenog pušenja na tvrđavi Gripe. Prvi će se na pozornicu u 19 sati popeti mladi splitski bendovi, a nakon njih i poznati sarajevski rockeri čija je glazba pratila generacije a agažirani tekstovi pjesama uvijek davali britku kritiku društva u kojem živimo.

Na koncertu neće biti točen alkohol a prostor za publiku bit će podijeljen na nekoliko sektora, od kojih će posebno označen biti sektor u kojem će biti smješteni dobitnci besplatnih ulaznica koje će se dijeliti u splitskim školama i na fakultetima. U svim sektorima bit će dostupan promotivni materijal s informacijama o aktivnostima Cenzure Plus.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna (pretprodaja) i 50 kn (na dan koncerta) mogu se kupiti u sustavu Eventim i na prodajnim mjestima Dallas-a i Dancing Bear-a u Splitu. U slučaju kiše, koncert će biti održan dan kasnije, 5.10., na istom mjestu, u isto vrijeme.

>> Porukom na našem fejsu pošaljite nam ime, prezime i razlog slanja pa možda dobijete besplatne ulaznice ;)