Traže se pirati. S Kariba :)

14_02_2014 / 10:28h  |  Autor: I.Z.
Traže se pirati. S Kariba :)

Neki mediji proširili su vijest da se traže statisti za novi nastavak Pirata s Kariba koji će se također snimati u Hrvatskoj. Ako mislite da imate gusarski izgled, trenutno vam je još uvijek lakše zaraditi koju kunu na snimanju reklame...

Nakon što je svjetlo dana ugledao trailer za novu sezonu serije Igra prijestolja koja je snimana i na splitskom području, neki mediji proširili su vijest da se traže statisti za novi nastavak Pirata s Kariba koji će se također snimati u Hrvatskoj.

Embassy Films Croatia objavio je na svojoj Facebook stranici poziv na audiciju za snimanje reklame na gusarskom brodu u Dubrovniku. Obavijest je objavljena uz kadrove filmske uspješnice što je pojedince navelo na krivi trag pa su već pripremili bocu ruma za Johnny Deppa :)

Ako mislite da imate gusarski izgled, trenutno vam je još uvijek lakše zaraditi koju kunu na snimanju reklame nego glumiti uz Johnnya - audicija u Zagrebu održava se u subotu 15. veljače, a u Dubrovniku u utorak 18. veljače. Prethodno se potrebno najaviti na 091 431 6552 ili na [email protected].