Boba pops stigle u Split!

30_11_2012 / 20:01h
Boba pops stigle u Split!

Od prvog dana prosinca u Splitu svoja vrata otvara BubbleTea24 bar, prvi bar u Hrvatskoj koji u svojoj ponudi ima organske čajeve bazirane na prirodnim sastojcima s dodatkom ukusnih bobica Boba pops.

Od prvog dana prosinca u Splitu, na adresi Obrov 9, svoja vrata otvara BubbleTea24 bar, prvi bar u Hrvatskoj koji u svojoj ponudi ima organske čajeve bazirane na prirodnim sastojcima s dodatkom ukusnih bobica Boba pops.

Porijeklom iz Tajvana, čajevi Bubble Tea u rekordnom su roku osvojili cijelu Aziju, Australiju, Sjevernu Ameriku te naposljetku Veliku Britaniju i Njemačku te stekli kultni status. Dokaz tomu su deseci barova BubbleTea24 u Njemačkoj, Italiji i Rusiji te brojni drugi lanci koji u svojim napicima koriste bobice Boba pops, proizvedene u Njemačkoj. Upravo su te jestive bobice bogate željezom, kalcijem i vitaminom C posebnost 100 % organskih Bubble Tea, koje žvakanjem pucaju i oslobađaju voćni sirup. Osnova napitka su organski zeleni, crni ili Rooibos čajevi kojima se po želji dodaju mlijeko, voćni sirup ili jogurt te usitnjeni led, a jedini voćni sirup korišten u biljnim bobicama (Boba pops i Tapioca pearls) je poznati francuski sirup 1883 de Philibert Routin, proizveden isključivo od prirodnih aroma najboljeg biranog voća, orašastih plodova i začina. Zbog svih ovih razloga čajni napitci iz ponude BubbleTea24 predstavljaju zdravu alternativu mnogim drugim pićima na tržištu.

- Bubbletea24 jedinstveni je koncept na hrvatskom tržištu jer su naši proizvodi jedini te vrste koji su u potpunosti proizvedeni u Njemačkoj i certificirani od Europske unije. Svaki čaj označen je BIO žigom i ima 100 % prirodne sastojke pa, osim što su ukusni su i zdravi, baš kao i bobice Boba pops – kazao je na otvorenju Krešimir Maganjić direktor tvrtke Temetum, vlasnika licence BubbleTea24 za Hrvatsku.