Brdo događanja u Kocki

04_02_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Luka Kivela, arhiv
Brdo događanja u Kocki

Veljača u Kocki donosi brdo događanja: partyje, koncerte, radionice, kviz... A novina je i grijanje u hodniku!

Veljača u Kockinim odajama već je počela, a u ovom najkraćem mjesecu godine stisnulo se brdo događanja ,a osim toga novina je i grijanje u hodniku. Više nema zime! - obećaju organizatori.

Do 14. veljače u galeriji Praktika može se pogledati izložba fotografija Tamare Viculin, a 4. veljače i 18. veljače nastavlja se s ustaljenim Kockinim Kvizom znanja.

Prvi ovomjesečni party zakuhat će se 5. veljače: Progress Report w/ Cid, Allan & Nvnzen (techno/house), a prvi black metal/screamo koncert 6. veljače: Sounds of Violence dovodi Zagrepčane Lack of Soul i Gods of Chaos!

Kako biste se što bolje potkovali za nadolazećih 40 dana posta, Kocka 9. veljače časti delicijama – za Mačškare su spremni brojni DJ-evi: DJ Gayzeer (hip-hop), DJ 54 (disco), Mob Barley (reggae/dub), DJ Pricmekan (techno/d'n'b), DJ Kubura (techno/d'n'b) i Bitumina (electro). 12. veljače održava se zagrijavanje uz Valentinovo, i to ni više ni manje nego uz Trash. Program STxHC vraća se Kocki 13. veljače i sprema hardcore feštu uz No Comment i Stepped out.

Karantena 19. veljače za DJ pult postavlja majstore Vizita, Veno, Nortrom i Druid, a 20. veljače održat će se ZloSTavljanje dok binom vladaju Infernal Tenebra (death/thrash), Monox (death/groove) i Porko Dio (extreme hc). 26. veljače se nekima ispunjavaju želje jer stižu iskusni pankeri Petar Punk uz lokalnuj podršku dok Beatslap 27. veljače predstavlja Ekstrakt uz Mimi&Labud. U nedjelju 28. veljače u goste stižu Sounds of Violence i bendovi Eaglehaslanded (screamo - Rusija/Srbija), Bosonogo Djetinjstvo (hc punk iz Zadra) i Mališa Bahat (screamo u koprivničko-varaždinskoj kombinaciji).

Radionica 3D figurica (cut-fold-glue) održat će se 10. veljače, a ovog mjeseca zainteresirane čekaju i dva izdanja Muzike na projektor (11. veljače i 25. veljače). Origami radionice postaju tečaj od 6 nastavaka (24. veljače, 2., 9., 16., 23. i 30 ožujka).

Prijave na radionice šalju se na [email protected], za bukiranje programa treba se javiti na [email protected], a svi ostali upiti šalju se na [email protected].

A poslije veljače - velika imena

Organizatori najavljuju da se kockofili imaju čemu veseliti i u mjesecima koji će uslijediti iza veljače. Među imenima koja će svirati u Kocki izdvajaju Šank, Nežni Dalibor, Pasi, Gustafi, Atheist Rap...