Brazil i Italija za IT stručnjake

01_07_2014 / 10:37h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: AIESEC
Brazil i Italija za IT stručnjake

Splitski ogranak AIESEC-a IT stručnjacima nudi mogućnost usavršavanja u Brazilu ili u italiji, gdje se nudi rad na atraktivnim i popularnim sustavima te plaća u skladu sa životnim standardima spomenutih država.

Studentska organizacija AIESEC predstavlja dvije mogućnosti za stručnu praksu za IT stručnjake.

Prva praksa pruža mogućnost razvoja vještina programiranja razvijanjem mobilnih aplikacija i društvenih platformi, a održava se u São Paulu u Brazilu. Praksa počinje 1. kolovoza, a traje od pola godine do godine dana. Plaća je 1250 američkih dolara, a za prijavu je potrebno iskustvo u radu s Javom, CSS-om i HTML-om.
Rok za prijavu je 10. srpnja.

Druga praksa čeka u talijanskom Napulju, a traje od 1.10.2014. do 1.4.2015. godine uz plaću od 832 američka dolara. Praktikant će kreirati softvere za renomirane mobilne sustave - iOS i Android. Potrebno je poznavati MySQL i dobro poznavati operativne sustave Android i iOS. Rok za prijavu je 10. kolovoza.

Plaća koju praktikanti dobivaju na praksi usklađena je sa životnim standardom države te pokriva životne troškove (smještaj, hrana).

Vrijednost usluge međunarodne stručne prakse preko AIESEC-a iznosi 1700 kuna, pri čemu se 1200 kuna plaća pri potpisivanju ugovra a prije pristupa bazi praksi te 500 kuna po dobivanju prakse, odnosno prije odlaska. 

Više o Stručnim praksama može se pronaći na linku ili na Facebooku. Također, za pitanja se svatko može obratiti Petri Odak, potpredsjednici za stručne prakse splitskog ogranka AIESEC-a, i to na mail [email protected])