Brački bendovi u Splitu

20_12_2012 / 11:40h
Brački bendovi u Splitu

Prvi put u više od desetljeća svoga postojanja, bendovi sa supetarske rock scene predstavljaju se splitskoj publici. Ovog petka Legends bar na Bačvicama ugostit će tri benda sa najvećeg otoka u županiji!

Prvi put u više od desetljeća svoga postojanja, bendovi sa supetarske rock scene predstavljaju se splitskoj publici. Ovog petka Legends bar na Bačvicama ugostit će tri benda sa najvećeg otoka u županiji – preko kanala stižu Juke Box Radio Kabeli, Beta Bombe te Žlepa. Upad je, kontra vicevima o otočanima, prigodnih recesijskih nula kuna.

Juke Box Radio Kabeli
tročlani je sastav koji zajedno svira od 2010., i to odabrane rock i pop hitove, ali i autorske pjesme. Kako zvuče možete poslušati na Facebook stranici benda.

Beta Bombe su u veljači 2012. objavili svoj album prvijenac pod imenom CMYK. Četveročlani bend će odsvirati repertoar koji se sastoji od pjesama sa toga albuma i nekih novih stvari, koje će premijerno izvesti na nastupu. Do sada snimljene stvari potražite na službenom Soundcloudu benda.

Žlepa je trojac na privremenom boravku u Zagrebu koji svojim nastupom donosi dio supetarskog pogleda na muziku Uz pjesme sa albuma Zar opet? sviraju i nove stvari za koje se nadaju da će u bliskoj budućnosti naći put do audio zapisa. Kako to zvuči provjerite klikom na link.