Bookvica s Pjevačem u noći

18_01_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: sandorf.hr
Bookvica s Pjevačem u noći

U drugoj ovogodišnjoj Bookvici, koja će se održati 19. siječnja, gostuje nagrađivana splitska spisateljica Olja Savičević Ivančević sa svojim novim romanom.

U novoj Bookvici, koja će se održati u četvrtak, 19. siječnja, s početkom u 20.30 sati u splitskom klubu Quasimodo, gostuje nagrađivana spisateljica Olja Savičević Ivančević. Uz nakladnika Ivana Sršena i splitsku spisateljicu Tanju Mravak, predstaviti će svoj novi, hvaljeni roman Pjevač u noći (Sandorf, 2016.), moćnu i nepretencioznu, duboku, a p(l)itku, sasvim posebnu ljubavnu priču u kojoj autorica ljubav suprotstavlja besmislu i potiče nas na razmišljanje o životu i svijetu u kojem živimo.

Gosti će s voditeljicom Patricijom Vodopijom pričati o ljubavi i umjetnosti, hrvatskoj stvarnosti i iluzijama, žanru i iskoraku iz njega, gradu i selu, mentalitetima i stereotipima. Osim toga, autorica i nakladnik pričat će o dojmovima s nedavne literarne turneje po Americi te mogućnostima izlaska hrvatske književnosti na velika inozemna tržišta.

Uz predstavljanje knjige, autorici će biti dodijeljena statua 'Libar za vajk' za nagradu čitatelja pulskog sajma knjige. Nagrada se dodjeljuje knjizi za koju publika smatra da je bila najvrjednija u 2016. godini.

Kao i uvijek, nekoga od posjetitelja očekuje knjiga na dar. U nastavku večeri slušat će se glazba po izboru gostujuće autorice.

Više o događanju možete saznati na Facebooku.