Bookara uz bajke. I majke ;)

19_04_2012 / 12:49h
Bookara uz bajke. I majke ;)

Bookara će obilježiti Noć knjige vraćanjem u noć vašeg djetinjstva. Donesite svoju najdražu bajku ili slikovnicu i dođite poslušati kako ih čitaju književnici, novinari, profesori... Neka iz bookare potegnu i majke, u Info zoni čitat će se bajke!

Bookara će obilježiti Noć knjige vraćanjem u noć vašeg djetinjstva... Donesite svoju najdražu bajku ili slikovnicu i dođite poslušati kako ih čitaju Zvonko Karanović (pisac na rezidenciji udruge KURS ), Renato Baretić (književnik), Olja Savičević Ivančević (književnica), Siniša Kekez (novinar), Irena Delonga (pjesnikinja), Vicko Bilandžić (glumac HNK Split), Ivica Surić Suri (profesor na FESB-u), Vedrana Krstić Ivanišević (urednica HRT Radio Split) i Katja Grcić (prevoditeljica), ali i svi dobrovoljci u publici. Podršku realizaciji su već dali Grad Split i udruga Kurs.

- I djeca i mjesečari su dobrodošli u ponedjeljak (23.04) od 21 sat. Neka iz bookare potegnu i majke, u Info zoni čitat će se bajke! - poziva Marijo Glavaš, moderator književnih večeri Zoni.

nocknjige.hr