Bookara uz člana elitne postrojbe

25_10_2012 / 09:19h
Bookara uz člana elitne postrojbe

Dođite na novu Bookaru u Info zoni, upoznajte knjižničara Dražena Šaškora, člana elitne postrojbe, opremljenog posebnim znanjem i vještinama, završenih visinskih i psihofizičkih priprema...

Mjesec hrvatske knjige pravo je vrijeme za ugostiti neku frizerku ili mesara i razgovarati o tajnama koje im se gomilaju u poslovnicama. No Bookara je uvijek bila i bit će naopaka, pa će za ovo specijalno izdanje u Mjesecu hrvatske knjige ugostiti ni manje ni više nego knjižničara! Opremljen posebnim znanjem i vještinama, završenih visinskih i psihofizičkih priprema, u Info zonu na Šperunu stiže Dražen Šaškor, član elitne postrojbe onih koji uvijek znaju gdje stoji knjiga koju tražimo, sjete se prezimena autora prije nego smo mu i ime do kraja izgovorili, a po sjaju u očima nam pogađaju koja knjiga će nam učiniti dobro kad sami ne znamo što bismo čitali.

Dođite na novu Bookaru u Info zoni, upoznajte knjižničara Dražena (pročitat će nam i nešto od svojih uradaka!) i pitajte ga sve što se nikad niste usudili: što znače oni čudni brojevi po policama knjiga, zašto je knjiga koju tražim uvijek već posuđena, u kojem trenutnu se djeca sele s dječjeg na odjel za odrasle, tko najviše kasni s vraćanjem knjiga, koje je najčešće slovo u zbirkama poezije, kako je bilo nekada, a kako je sad, koja je najposuđivanija knjiga i gdje spava knjiški moljac.

Sve to i još mnogo više očekuje vas u novom izdanju Bookare, u petak 26.10.2012. u 21 sat, u Info zoni.
Lijepo počešljan i podšišanih brkova vaš domaćin moderator i ovaj put je Marijo Glavaš.

P.S. Tko ne dođe, neka mu šampon uđe u oko!