Bookara uz Bapske priče

28_11_2012 / 01:05h
Bookara uz Bapske priče

Vile, vukodlaci, babe, tetke i rođaci, okupite se svi u petak u Info zoni jer Bookara šou ovaj put donosi toliko smijeha da će te ga na kraju moći ponijeti kući, kao uzorke torte poslije pira! U Split nam stiže Dada Batinić i njene Bapske priče...

Vile, vukodlaci, babe, tetke i rođaci, okupite se svi u petak u Info zoni jer Bookara šou ovaj put donosi toliko smijeha da će te ga na kraju moći ponijeti kući, kao uzorke torte poslije pira!

S Makarske rivijere, jašući na tovaru Mikanu, u opancima i s kuburom za pojasom u Split nam stiže Dada Batinić, strah i trepet na širokom području od tu do tamo, pa čak i još dalje!

Dadine su priče već mnoge nasmijale do suza, dopustite da i vama bez stida kane bar kap.

Bilo da ste ih već čitali na internet portalima, ili će te se tek dokopati knjige Bapske priče koju ćemo u Bookari prigodno predstaviti, Dadine kratke priče u kojima nekoliko generacija obitelji, od djece, preko tetaka, roditelja, do babe koja sve zna komentira ovu našu ludu svakodnevicu u uho će nam kroz filtar duhovitosti ubrizgati poznate situacije, mjesta, ljude i događaje koji će nam tako topli i omekšani razvući osmijeh od zida do zida.

A da stvar bude još bolja, Dada (baš kao ni nevolja) ne dolazi sama: rukom pod ruku s njom stiže i vesela družina amaterskih glumaca u roza tajicama i depiliranih prsa koja će izvesti kratku predstavu nastalu po jednoj od Dadinih priča.

Dođite na novu Bookaru u Info zoni, donesite svoje i poslušajte Dadine bapske priče i opustite se k'o kod kuće. Da, naravno, možete i vi doći u tajicama.

Sve to i još mnogo više očekuje vas u novom izdanju Bookare, u petak 30.11.2012. u 20 sati, u Info zoni.

Lijepo počešljan i podšišanih brkova vaš domaćin moderator i ovaj put je Marijo Glavaš.