Eksplozivna srijeda u Quasija

11_04_2012 / 00:48h
Eksplozivna srijeda u Quasija

Umorni ste od mrtvih gradskih srijeda, loše glazbe i nedostatka asortimana noćnog života? rješenje možete pronaći već u srijedu u klubu Quasimodo. Očekujte bombe, Bombe i Bombone.

Umorni ste od mrtvih gradskih srijeda, loše glazbe i nedostatka asortimana noćnog života? Dosta vam je samosažaljenja prouzrokovanog težinom opstanka zabave u ovim gradskim područjima, ali ne znate što učiniti da promijenite stanje? Ukoliko nudite potvrdan odgovor na sva ova pitanja, rješenje možete pronaći već u srijedu 11.04. u klubu Quasimodo. Očekujte bombe, Bombe i Bombone.

Potvrdnim odgovorom odgovorilo je i pet splitskih studenata, no na vlastitu, a nadaju se, i našu sreću, smislili su način kako da to stanje promijeniti. Pripremili su nam projekt pod nazivom Bombe i Bomboni koji u svojoj osnovi krije vrlo važan zadatak – kvalitetan utrošak blagdanskih kalorija! Osim što ćete se pri tom zasigurno zabaviti, svoju glazbenu educiranost istodobno ćete podići na višu razinu! Za sve to pobrinut će se DJ koji će electrofunk- disco-soul slasticama održavati mladost u mladima i vratiti je u one malo manje mlađe. Kao bit svega, kažu mladi organizatori, vide jednu zdravu, nekad provokativnu mladenačku priču jer im se ponekad čini da je većina studenata zaboravila što znači biti mlad.

A osjećate li se vi mlado? Provocirajte stoga klicu mladosti u sebi, provjerite rad onih koji nisu još digli ruke i potrošite svoje đonove na plesnom podiju kluba Quasimodo.