Bolonjska skupina traži studente

19_02_2013 / 15:18h
Bolonjska skupina traži studente

Hrvatska stručna skupina za Bolonjski proces objavila je natječaj za odabir dvoje studenata u svoje članstvo. Opća zadaća stručne skupine je podupirati reforme, promovirati inicijative i programe EU te savjetovati...

Hrvatska stručna skupina za Bolonjski proces objavila je natječaj za odabir dvoje studenata u svoje članstvo. Opća zadaća stručne skupine je podupirati reforme Bolonjskog procesa, promovirati inicijative i programe Europske unije u području visokog obrazovanja te savjetovati donositelje politika, visoka učilišta i druge relevantne institucije.

Članovi skupine ne dobivaju naknadu, ali im se pokrivaju troškovi. Također, članovi skupine imaju priliku sudjelovati na stručnim skupovima i usavršavanjima u tuzemstvu i inozemstvu te sudjelovati u stvaranju politika visokog obrazovanja.

Dva nova člana izabrat će povjerenstvo sastavljeno od predstavnika Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i Agencije za mobilnost i programe EU. Rok za podnošenje prijava je 08. ožujka 2013. godine.

www.mobilnost.hr