Boje Kameleona u veljači

06_02_2014 / 10:19h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: FB
Boje Kameleona u veljači

Klub Kameleon u veljači uz neizostavne After work partye četvrtkom i već domaće Diktatore petkom, nudi i imena kao što su Chris Lattner te bend Tajni Gaz koji koji će na Valentinovo svirati hitove Balaševića.

Klub Kameleon u veljači uz neizostavne After work partye četvrtkom i već domaće Diktatore petkom, nudi i imena kao što su Chris Lattner i bend Tajni Gaz.

Četvrtak, 6. veljače,  rezerviran je za tradicionalni After work party uz Bravo Band, kojem će se ovaj put pridružiti specijalni gost. Bit će to Kristijan Rahimovski, pobjednik 61. Zagrebačkog festivala po glasovima radijskih urednika. Ulaz je besplatan! Opuštanje poslije posla neće izostati ni 13. i 20. veljače a za to će biti zaslužan, tko drugi, nego Bravo Band.

Popularni Diktatori na repertoaru su petkom, točnije 7. i 21. veljače. Kao i svaki put dosad, obilje zabave, plesa i nostalgije uz ex Yu rock hitove nikako neće nedostajati. Ulaz je do ponoći besplatan za sve, nakon ponoći tek 20 kuna za muškarce a za žene i dalje besplatno.

Najveći glazbeni događaj mjeseca mjeseca na rasporedu je već u subotu 8. veljače. Iz Berlina stiže Chris Lattner. Ako ima onih koji ne znaju, dovoljno je samo reći da ga kritike cijeni kao glazbenog majstora. Uz njega kormilare Madezh i Mariano Mateljan. Cijena je ulaznice u pretprodaji 30 kn, a na dan partya 50 kn.

Kameleon će prigodno obilježiti i dan u kojem se proda najviše bombonjera i plišanih igračaka. Petak, 14. veljače, odnosno Valentinovo posjetitelji će moći pamtiti po nastupu benda Tajni Gaz koji će svirati hitove legendarnog panonskog mornara i jednog od najcitiranijih autora Facebook statusa - Đorđa Balaševića. Cijena ulaznice iznosi 20 kuna do ponoći, a nakon ponoći 30.

Dan nakon laganijeg valentinovskog ritma, u subotu 15. veljače, na redu je Slick Things uz Malika i Antu Jakira. Plesni r'n'b u kombinaciji sa soulom, funkom i jazzom, old school hip-hop - ples, a što drugo. Do ponoći je ulaz besplatan, a nakon ponoći 20 kuna.

I iduća subota, 22. veljače, rezervirana je za ples a rasplesat će vas  Pille, Duda Dudes i Vice Vicious. Do ponoći je ulaz besplatan, nakon ponoći je 20 kuna.

Sve dodatne informacije mogu se pronaći na Facebooku kluba.