Blank u Zoni traži novinare

08_10_2015 / 11:21h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Blank_filmski inkubator
Blank u Zoni traži novinare

Blank_filmski inkubator gostuje u Info zoni te će održati radionicu za mlade novinare koji su zainteresirani za suradnju u području istraživačkog novinarstva.

Blank_filmski inkubator gostuje u Info zoni te će u nedjelju, 11. listopada, od 14 do 16 sati održati radionicu za mlade novinare koji su zainteresirani za suradnju u području istraživačkog novinarstva. Zainteresirani svoj dolazak mogu najaviti na [email protected].

>> Prati najave događanja u Zoni na infozona.hr/program

Sudionici radionice s voditeljima će raspravljati o mogućim novinarskim zadacima te dogovoriti potencijalnu suradnju u projektu Kiosk koji se bavi podzastupljenim temama u hrvatskom medijskom prostoru - privatizacija, korupcija, civilno društvo, manjine, kultura, znanost i drugo. U početnoj fazi putem projekta Kiosk producirat će se samo audiovizualni sadržaj u formi manjih dokumentarnih filmova, a u drugoj fazi planirano je i tiskano izdanje. Projekt Kiosk zajednički provode Blank_filmski inkubator i Hrvatski centar za istraživačko novinarstvo i slobodu medija.

Blank_filmski inkubator nagrađivana je zagrebačka udruga koja se više od deset godina bavi filmskom produkcijom, filmskim i medijskim radionicama te multimedijalnim projektima.