Blagdanski koncerti u Zoni

16_12_2015 / 10:09h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Omiš guitar fest
Blagdanski koncerti u Zoni

Blagdanski koncerti klasične gitare održat će se u Info zoni od ponedjeljka do srijede, od 21. do 23. prosinca. Nastupit će čak jedanaest mladih virtuoza iz Kaštela, Omiša i Splita.

Blagdanski koncerti klasične gitare održat će se u Info zoni od ponedjeljka do srijede, od 21. do 23. prosinca, u 19 sati. Nastupit će čak jedanaest mladih virtuoza iz Kaštela, Omiša i Splita koji su u dosadašnjoj karijeri nagrađivani na mnogobrojnim gitarističkim natjecanjima.

>> Prati najave događanja u Info zoni na infozona.hr/program

U ponedjeljak Omiš guitar fest predstavlja troje učenika srednje glazbene škole u Makarskoj, u klasi profesora Munitića. Nastupit će Željana Jerić, Silvio Bilić te Duo Almissa kojeg čine Silvio Bilić i Duje Kusanović. Udruga GitaraSt, organizatori Dana klasične gitare u Splitu, u utorak će predstaviti učenike glazbene škole Josipa Hatzea. Svirat će Davorin Mladinov, Lovre Trogrlić, Renco Živković, Gorana Kliškić, Paula Ćurić i Miroslav Mrass. Treće večeri, koncertni niz završit će mladi Kaštelani, Filip Misković i Ana Matić.

Note mladih gitarista u prostoru stare kamene kuće na Šperunu i u blagdanskoj atmosferi zanimljiva su večernja kombinacija. Koncerti su ujedno prilika da publika kroz nastup i neposredno druženje upozna mlade glazbenike i njihov talent.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

#idemuzonu #načemusiti

Posted by Info zona on 11. prosinca 2015