Bicpopka u privremenom terminu

12_01_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Bicpopka u privremenom terminu

Sve popularnija bicpopka inače gostuje u Klubu Zona svake prve subote u mjesecu, no u siječnju su praznici poremetili raspored. Volonteri će ponovno besplatno uklanjati kvarove na biciklima, činiti ih funkcionalnijima i sigurnijima te prenositi znanje.

Volonteri Udruge Permakultura Dalmacija u subotu, 14. studenog, od 12 do 16 sati, u Klubu Zona ponovno će besplatno uklanjati kvarove na biciklima, činiti ih funkcionalnijima i sigurnijima te prenositi svoje znanje o održavanju bicikala. Splitska Biciklopopravljaonica jednom mjesečno održava se u Klubu Zona.

>> Pročitajte program u siječnju u Klubu Zona


Sve popularnija bicpopka inače gostuje u Klubu Zona svake prve subote u mjesecu, no u siječnju su praznici poremetili raspored. U veljači će se bicpopka nastaviti po starom rasporedu.

Važno je napomenuti da koncept biciklopopravljaonice ne predviđa da se bicikl ostavi na popravku, nego da se uz volontere nauči samostalno ukloniti kvar, učiniti bicikl funkcionalnijim i sigurnijim. Zainteresirani se mogu i pridružiti u radu i pomaganju drugima.