Biciklopopravljaonica za buvele

07_01_2016 / 10:50h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: permakultura-dalmacija.hr
Biciklopopravljaonica za buvele

U sklopu splitske Biciklopopravljaonice, udruga Permakultura Dalmacija održat će radionicu krpanja zračnica. Prilika je to da besplatno popravite zračnicu, ali i kroz praksu naučite kako riješiti možda najčešći problem s kojim se suočavaju biciklisti.

U sklopu splitske Biciklopopravljaonice udruga Permakultura Dalmacija održat će radionicu krpanja zračnica. Radionica će se održati u nedjelju, 10. siječnja, od 12 do 14 sati u Info zoni.

>> Prati najave događanja u Info zoni na infozona.hr/program


Prilika je to da besplatno popravite zračnicu, ali i kroz praksu naučite kako riješiti možda najčešći problem s kojim se suočavaju biciklisti. Sudionici ne moraju nužno donijeti svoju probušenu zračnicu, ali moraju biti prisutni od početka radionice .

- Na Biciklopopravljaonici ljudi dolaze s različitim kvarovima i nema se puno vremena za podučavanje pa će ovakve tematske radionice biti bolja prilika za učenje. Dinamiku radionica odredit će financijske mogućnosti nabavke materijala, no vjerujemo da ovo neće biti posljednja ovakva radionica - zaključuje Ivan Rako iz Udruge Permaklutura Dalmacija.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

#idemuzonu #načemusiti

Posted by Info zona on 11. prosinca 2015