Biciklopopravljaonica srijedom!

23_04_2020  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Biciklopopravljaonica srijedom!

Kreće drugačije izdanje Biciklopopravljaonice koja će se u Klubu Zona do daljnjega održavati srijedom, uz obaveznu rezervaciju mjesta. Volonteri će besplatno obavljati manje popravke neophodne za sigurnu i funkcionalnu vožnju, uz primjenu mjera opreza.

Od 29. travnja kreće drugačije izdanje Biciklopopravljaonice koja će se u Klubu Zona do daljnjega održavati srijedom od 17 do 20 sati, uz obaveznu rezervaciju mjesta putem prijavnice dostupne na klubzona.net. Volonteri će besplatno obavljati manje popravke neophodne za sigurnu i funkcionalnu vožnju, uz primjenu mjera opreza.

- Bicikl je u trenutnim okolnostima postao popularno prijevozno sredstvo pa je porastao i broj sugrađana koji trebaju pomoć u održavanju bicikla i uklanjanju manjih kvarova. Zbog izvanrednih okolnosti nećemo, kako je to uobičajeno, koristiti popravke da bismo im i prenijeli znanje, nego će zainteresirani svoj bicikl ostaviti na popravku i vratiti se po njega za najviše sat vremena. Zbog određivanja rasporeda važno nam je da se svi koji planiraju dolazak prijave putem prijavnice, nakon čega će dobiti informacije o točnom terminu popravka - objašnjava Mario Balić, jedan od volontera koji od 2016. godine sudjeluje u Biciklopopravljaonicama u programu Kluba Zona.