Bicpopka se vraća na Šperun!

27_02_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Bicpopka se vraća na Šperun!

Od ožujka se Biciklopopravljaonica ponovno vraća u prostor Kluba Zona na Šperunu. Od listopada prošle godine održava se prvim četvrtkom u mjesecu, od 17 do 20 sati, pa će tako i 1. ožujka svi zainteresirani imati priliku besplatno naučiti popraviti bicikl.

Od ožujka se splitska Biciklopopravljaonica ponovno vraća u prostor Kluba Zona na Šperunu (Jerina 1). Od listopada prošle godine održava se prvim četvrtkom u mjesecu, od 17 do 20 sati, pa će tako i 1. ožujka svi zainteresirani imati priliku besplatno naučiti popraviti bicikl.

- Vremenska prognoza za četvrtak nije obećavajuća za vožnju, ali je idealna za ćakulu i popravke uz topli čaj ili kavu. Volonteri splitske biciklopopravljaonice besplatno će pomoći ukloniti kvarove na biciklima, udijeliti savjet, bicikl učiniti funkcionalnijim i sigurnijim te prenijeti svoje znanje o održavanju bicikala. Zainteresirani se mogu i pridružiti volonterima u radu i pomaganju drugima - poziva Mario Balić, jedan od volontera splitske Biciklopopravljaonice.